Loyalty Program

Član 1.

ORGANIZATOR

Ovaj Program lojalnosti potrošača (u daljem tekstu „Program“) organizuje: Agrimar d.o.o. Beograd, Maršala Tita 133, 11272 Beograd, Republika Srbija, u daljem tekstu: Organizator.

Član 2.

 TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA PROGRAMA

Program se sprovodi u svrhu stimulisanja stalnih, ali i novih krajnjih kupaca koji su verni proizvodima Organizatora. Program traje od 13.1.2018. godine pa dok se ne opozove, a odnosi se na  maloprodajni objekat Agrimar u Dobanovcima, kao i na web shop www.agrimar.rs , na teritoriji Republike Srbije.

 Član 3.

PODRUČJE PROMOCIJE

Pravila Programa i ostale bliže informacije vezane za sprovođenje Programa biće objavljene na web stranici Organizatora www.agrimar.rs  i u maloprodajnom objektu organizatora u Dobanovcima.

Član 4.

PRAVILA PROGRAMA

Članovi Agrimar loyalty programa mogu da postanu kupci koji ostvare jednu ili više kupovina tokom poslednjih godinu dana (jednokratno ili kumulativno) na web shop-u ili maloprodaji organizatora većoj od 70.000,00 rsd i koji ispune saglasnost o pristupanju za Agrimar loyalty program koji se dostavlja nakon obavljene kupovine ili se prijavi na web strani Organizatora. Nakon dostavljanja potpisane saglasnosti ili prijave na web stranici, kupac ima pravo na pogodnosti iz loyality programa.

Članstvo u programu je dobrovoljno i besplatno.

Pogodnosti loyality programa ogledaju se u popustima za pojedine artikle. Artikli koji ulaze u loyaliti program kao i iznos popusta biće definisani na web stranici www.agrimar.rs

 Član 5.

UČESNICI U PROGRAMU

Učesnici Programa ne mogu da zahtevaju popuste za artikle koji nisu definisani u ovim Pravilima od strane Organizatora. Učestvovanjem u ovom Programu, učesnici prihvataju sva ova pravila.

Član 6.

INTEGRITET PODATAKA I OBAVEŠTAVANJE (KORIŠĆENJE LIČNIH PODATAKA)

Lični podaci koje kupac dostavi, biće korišćeni isključivo za učlanjenje u Agrimar program i slanja obaveštenja o novim akcijama i artiklima,  u skladu sa važećim zakonima i propisima.

Ukoliko kupac želi  da promeni podatke, poništi ili odustane od korišćenja pogodnosti  Agrimar loyalty programa, potrebno je da pošalje obaveštenje putem e-maila na adresu sales@agrimar.rs ili pisanim putem, preporučenom poštom sa naznakom ,"Obavestenje o opozivu saglasnosti", na adesu Agrimar, Marsala Tita 133 Dobanovci (U skladu sa zakonom o zaštiti potrošača).

Član 7.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i učesnika programa nadležan je sud u Beogradu.

Član 8.

MOGUĆNOST PREKIDA PROGRAMA

Agrimar zadržava pravo da u bilo kom momentu i bez prethodne najave  promeni ili u potpunosti ukine elemente loyalty programa.

Učesnici će o prekidu programa biti obavešteni putem websajta Organizatora.

Član 9.

MOGUĆNOST IZMENE PRAVILA PROGRAMA

Organizator zadržava pravo da menja pravila Programa, iz tehničkih, poslovnih ili razloga vezanih za promenu rabatne politike. Organizator će obavestiti učesnike o bilo kojim promenama ili ažuriranju putem websajta www.agrimar. rs.

Podešavanja kolačića

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo učinili da ova web stranica pravilno funkcioniše i kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo.
Nastavljajući da koristite našu web stranicu, prihvatate upotrebu kolačića.