Dostava

Robu koju ste poručili i za koju je sa naše strane data potvrda da je narudžbenica procesuirana biće Vam isporučena na  željenu adresu  od strane službe ekspresne dostave pošiljki u roku od 48 h, osim u slučaju kada je porudžbina plasirana tokom vikenda ili praznika, u kom slučaju se rok računa od prvog radnog dan nakon vikenda/praznika. Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije bez Kosova. 

Do odstupanja i produženja roka može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili ostalih nepredviđenih situacija.

Troškovi dostave:

Minimalna vrednost porudžbine za koje se odobrava BESPLATNA DOSTAVA iznosi 12.000,00 dinara sa PDV. Iz besplatne dostave se izuzimaju artikli kod kojih ne stoji napomena "mogućnost besplatne isporuke" i ukoliko težina pojedinačnog artikla prelazi 30 kg. U slučaju da roba nije dostavljena na naznačenu adresu i posle ponovljene dostave krivicom primaoca, troškove naknadne dostave snosi Kupac.

AGRIMAR je za svoje kupce obezbedio najbolje uslove i najnižu cenu dostave.

Lično preuzimanje:

Pravna lica ukoliko žele, mogu naručenu robu preuzeti lično u magacinu veleprodaje.
U ovom slučaju potrebno je da uplatu izvršite unapred. Našu adresu i radno vreme možete pronaći na našoj kontakt strani.

Podešavanja kolačića

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo učinili da ova web stranica pravilno funkcioniše i kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo.
Nastavljajući da koristite našu web stranicu, prihvatate upotrebu kolačića.